P.S.S. EventsP.S.S. Horeca & Evenementen beveiliging


Al onze Horeca en Evenementen beveiligers beschikken over een volledige certificering + EHBO en/of BHV en beschikken daarnaast over jaren ervaring in de horeca en evenementen beveiliging.

 

Zij hebben het gastheer/ gastvrouwschap volledig begrepen en dragen dit in hun werkzaamheden zoals vanzelfsprekend uit.

 

Zij zijn gespecialiseerd in de meest voorkomende werkzaamheden (fouillering en ordehandhaving). Daarnaast zijn zij zeer representatief en spreken volledig ABN. 

 

Zij hebben allemaal een extra interne training gehad om zich naast het zijn van een goede beveiligingsbeambte te bekwamen in het zijn van een gastheer / gastvrouw voor uw horeca gelegenheid of evenement.

 

Wij van P.S.S. hechten veel waarde aan het uitdragen van een klantvriendelijke houding en een open instelling richting het publiek, dit geeft namelijk een de/escalerende sfeer en eventuele problemen worden zo eerder ondervangen.

 

Zij zijn er voor uw gasten/bezoekers en indien nodig kunnen zij optreden met een beheerste en gepaste proportionaliteit.

 

Wij beschikken over vrouwelijke horecaportiers met een bijzondere staat van dienst (15 jaar) die wij graag naast de aanvraag voor een mannelijke beveiliger aan u leveren.

 

Tevens werken al onze horeca/evenementen beveiligers agressie verlagend en de/ escalerend en hebben een pro actieve houding.

 

Wij voorzien u van alleen het beste van het beste beveiligingspersoneel.

 

Het is ook mogelijk om ad hoc of voor een ziekte/verzuimperiode van uw eigen personeel een van onze horeca/evenementen beveiligers tijdelijk in te zetten.

 

Wij zijn beschikbaar voor u als opdrachtgever de volledige beveiliging van uw evenement of horecagelegenheid te verzorgen.

 

Voor een offerte op maat vragen wij u het contactformulier in te vullen.P.S.S. Haven Beveiliging


P.S.S. kan veiligheidscoördinator leveren om uw havenbedrijf of depot veiliger te maken en te zorgen dat de Arbo en veiligheidsregels worden nageleefd in het (Rotterdamse) havengebied.

 

Zij kunnen zorg dragen voor de opstelling en naleving van alle veiligheidsvoorschriften die door of voor uw bedrijf of organisatie gelden.

 

Onze haven veiligheidscoördinatoren beschikken over de I.S.P.S. & VCA en een BHV & EHBO certificering.

 

 


P.S.S. Bouw Beveiliging


Heeft u een bouw terrein of een bouwproject en wilt u dat dit project in de avond en nachtelijke uren door ons beveiligd wordt ?

 

Of heeft u een leegstaand kantoorpand waar u graag heeft dat er in een mobiele surveillance of middels manbeveiliging een oogje in het zeil gehouden wordt ?

 

Wij kunnen dit voor u realiseren middels een actieve manbewaking voor zo lang als u dat nodig heeft, dit is zelfs mogelijk met een hondengeleider.

 

Wel zo veilig en vertrouwd !

 Wij zijn voor onze afdeling Events te bereiken op:

Telefoon: 06-30832047 & 

06-48531008                                            

E-mail: events@privebeveiliging.com