P.S.S. Events                                 Plus DienstverleningInterventie/ Stand by Team beveiliger(s)


Onze Interventie en Stand by Teams (of interventie/ stand by beveiliger) zijn voor verschillende doeleinden in te huren.

 

Bij evenementen hier is hun primaire taak om rond te patrouilleren en zichtbaar aanwezig te zijn voor vragen van het publiek, ter ondersteuning van de evenementen beveiligers en om extra (drugs) controles op het binnenterrein uit te voeren.   

 

Voor vervoersmaatschappijen als extra ondersteuning van uw eigen Toezicht en Handhaving team(s).

 

Tevens zijn wij beschikbaar voor gemeentelijke instellingen om te ondersteunen in wijken waar een overlast problematiek heerst, of als tijdelijke aanvulling of ondersteuning voor uw eigen handhaving en toezicht team(s). 

 

Voor woningbouw verenigingen die te maken hebben met overlast gevende huurders en ondersteuning nodig hebben bij klantcontact met de huurders of een preventief of opschonende werking willen hebben in bepaalde wooncomplexen. 

 

Ook zijn wij beschikbaar voor deurwaarder en advocaten kantoren die voor de duur van een afspraak of een ronde extra beveiligingsondersteuning wensen, dit is ook mogelijk op basis van een Ad Hoc aanvraag.

 

Voor horeca gelegenheden en ondernemers of een collectief van meerdere horeca gelegenheden om op de achtergrond als extra mankracht te dienen en de horeca beveiligers te helpen indien dit nodig is en de situatie hier expliciet om vraagt.

 

Onze Interventie beveiligers hebben hun sporen verdient in het beveiliging vak, zij hebben een uitgebreide ervaring met risico volle situaties en zijn daarnaast niet agressie opwekkend, benaderen elke situatie rustig en gedecideerd en indien nodig zullen zij proportioneel en preventief handelen.

 

Hun grootste zorg is uw veiligheid, en zij zullen binnen de kaders door de wet gegeven er alles aan doen om uw veiligheid te waarborgen en het zo veilig en gestructureerd mogelijk te laten verlopen. 

 

Natuurlijk zijn wij beschikbaar voor uw gehele beveiligingsvraagstuk. 

 

Daarnaast is het mogelijk om ad hoc of voor een ziekte/verzuim periode van uw eigen personeel 1 van onze interventie/ Stand by team(s) of interventie beveiliger(s) tijdelijk in te zetten.

 

Voor een offerte op maat vragen wij u het contactformulier in te vullen.


SUS Team beveiliger(s) 

Wij kunnen voor kortere of langere periode SUS-waardige beveiligers leveren om aan uw team toe te voegen of in te huren als volwaardig team.

 

Voor Gemeentes en andere collega bedrijven om de orde per fiets of lopend te waarborgen en handhaven in een uitgaansgebied.

 

Zij zijn zeer service gericht en klantvriendelijk en hebben een gedegen achtergrond in de horeca of evenementen beveiliging.


Security Biker


Indien u op uw grootschalige evenement ervaren Security Bikers nodig heeft kunnen wij u hiermee van dienst zijn.

 

P.S.S. heeft op grootschalige evenementen al de Biker diensten mogen verzorgen, naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

 

Een Security Biker is in staat om grote surveillance rondes te maken en op deze manier een groot gebied te bestrijken.

 

Daarnaast werkt het rijden van surveillance ronde preventief en zijn zij snel ter plaatse indien de situatie hier om vraagt. 

 

Zij zijn zeer service gericht en klantvriendelijk en hebben een gedegen achtergrond in de horeca en evenementen beveiliging.Detentie toezichthouder


De vraag naar ervaren en gecertificeerd beveiligingspersoneel voor in de Detentie en Asiel Centra wordt steeds groter.

 

Wij kunnen u dit bieden !

 

Wij beschikken als 1 van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland over personeel dat zowel opgeleid is als detentietoezichthouder alsmede over geruime ervaring beschikt in het Detentie en Asiel toezicht. 

 

Ook is het mogelijk om ad hoc of voor een ziekte/verzuim periode van uw eigen personeel 1 van onze Detentie toezichthouders of interventie beveiligers in te zetten.

 

Voor een offerte op maat vragen wij u het contactformulier in te vullen, of staan wij u graag telefonisch te woord !

 

 Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om voor alle bovenstaande dienstverlening alleen coördinatoren in te huren. Wij zijn voor onze *Plus events dienstverlening te bereiken op:

Telefoon: 06-30832047

E-mail: events@privebeveiliging.com