P.S.S. Particuliere DienstverleningP.S.S. heeft ook nog een particuliere dienstverleningssector, waar wij u als particuliere opdrachtgever mee van dienst kunnen zijn.

 

Mocht u interesse hebben in deze dienstverlening staan wij u graag te woord voor meer informatie of een offerte aanvraag.


P.S.S. Buurt & Huis bewaking voor particulieren


Wij kunnen gecertificeerde beveiligingsbeambte leveren om uw eigen buurtpreventie team te ondersteunen of om met onze veiligheidscoördinatoren  uw buurtpreventie op te starten.

 

Ook zijn zij beschikbaar om over u en uw eigendommen te waken in geval van stalking en bedreiging en zullen zij met en voor u signaleren en rapporteren en dit in een helder rapport verwerken voor de betreffende instanties, zodat u stappen kunt ondernemen en tijdens onze beveiliging weer rustig kunt slapen.

 

Zij zijn beschikbaar op de in de avond en nachtelijke uren om u of uw buurt te beveiligen middels actieve manbewaking, bij specifieke overlast of als preventie middel.

 

Ook is het mogelijk om onze beveiligingsbeambten in te huren tijdens vakantie of tijdelijke afwezigheid voor zowel overdag als voor de avond en nachtelijke uren.

 

Heeft u een huis of zakelijk pand dat leeg staat of in aanbouw is ?

 

Ook voor deze situatie heeft P.S.S. de particuliere oplossing voor u !

 

Wij kunnen voor de duur van een project of op specifieke dagen en tijden voor u, uw huis of object bij leegstand of aanbouw beveiligen tegen krakers en onwelwillende.

 

P.S.S. heeft voor u als particulier mogelijkheden om te beveiligen wat u lief is !

  Wij zijn voor onze afdeling particulieren te bereiken op:

Telefoon: 06-30832047 & 06-48531008

E-mail: particulier@privebeveiliging.com