P.S.S. Facility ServicesP.S.S. Zorgbeveiliging:


 

Wij van P.S.S. hebben een voorliefde voor zorgbeveiliging en zijn als 1 van de weinige beveiligingsbedrijven in Nederland die gespecialiseerd in de nieuwe term "zorgbeveiliging"

Dit komt omdat wij dat stapje verder zijn gegaan en ons verdiept hebben in uw soort cliënten en hoe wij daar in combinatie met uw personeel elke dag het beste in kunnen ondersteunen, dit vind u niet bij een andere beveiligingsbedrijf.

 

Wij hebben een eigen cross-over methodiek geschreven en onderwezen aan onze beveiligingsbeambten die een gegarandeerde uniforme werkwijze voorschrijft en die de beveiligingsbeambten een betere inkijk geeft in verschillende ziektebeelden en verslavingen en hoe uw cliënten doordoor kunnen reageren en hoe wij daar de-escalerend en ondersteunend mee moeten omgaan.

 

Onze zorgbeveiligers hebben allen een affiniteit of achtergrond in de gespecialiseerde zorginstellingen en/of gevangenissen en hebben hun sporen verdient in o.a. de Psychiatrie, Verslavingszorg, en Dak en Thuislozenopvang of Ziekenhuizen.

 

Onze doelstelling is om ondersteunend aanwezig te zijn voor uw personeel en de dienstverlening in te vullen waar in uw organisatie specifiek behoefte voor is.

 

Dit kan zijn dat wij de nacht en weekenddiensten invullen zodat uw eigen personeel deze niet hoeft in te vullen of 24/7 in een ondersteunende rol uw (tijdelijke) personeelstekorten aan te vullen.

 

Het kan zijn dat uw organisatie een gesloten setting heeft en u naast de zorgverlening graag wat extra ondersteuning zou willen hebben omdat u met een zeer lastige doelgroep of soms een enkel individu te maken heeft en de veiligheid van uw personeel in het geding komt, ook hier kunnen wij u uitermate goed van dienst in zijn.

 

Wij verzorgen voor verschillende zorginstellingen en ziekenhuizen de beveiligingswerkzaamheden met receptietaken in de Portiersfunctie, maar ook indien er personeelstekort is van (woon) Begeleider in open en gesloten zorginstellingen of de functie van Sociaal beheerder in een open setting. Wij blijven ten alle tijden beveiligingsmedewerkers maar zijn gewend om deze neventaken professioneel uit te voeren.  

 

Ook hebben wij veiligheidscoördinatoren in dienst die indien daar behoefte aan is binnen uw organisatie het op maat gemaakte veiligheidsplan kunnen schrijven en daarna binnen uw organisatie kunnen implementeren, natuurlijk kunnen wij dan ook de bovenstaande gespecialiseerde zorgbeveiligers leveren.

 

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

 

U kunt mij bereiken op 06-30832047 of u kunt uw e-mail zenden aan Barbara@privebeveiliging.com

 


P.S.S. Security Hostess/Host


 

Onze Security Hostess(es) & Host(s)  zijn een echte aanwinst voor uw firma of organisatie.

 

Voor een Object of Kantoorpand:

 

Onze Security Hostess & Host zijn gastvrij en representatief en zullen uw klanten/cliënten en personeel elk moment van de dag of avond vriendelijk verwelkomen en te woord staan, ook kunnen zij uw bedrijfsgebonden telefoongesprekken aannemen en eventueel uw post verzorgen of andere balie werkzaamheden voor u verrichten.

 

Daarnaast kunnen zij aan het begin en einde van de dienst de beveiligingswerkzaamheden binnen uw organisatie voor hun rekening nemen.

 

Dat is voor onze Security Hostess/Host geen enkel probleem.

 

Zij zijn communicatief vaardig, representatief en hebben deze werkzaamheden al voor vele grote en veeleisende klanten vervuld, zoals grote advocaten kantoren en overheid en gemeentelijke instellingen.

 

Tevens zijn zij in het bezit van een EHBO/BHV certificaat en ervaring met verschillende brandmelding centrales en weten zij wat hen te doen staat in geval van calamiteiten, wel zo een veilig gevoel voor u als opdrachtgever !

 

Tevens is het mogelijk om ad hoc of voor een ziekte/verzuimperiode van uw eigen personeel een van onze Security Hostess/Host tijdelijk in te zetten.

 

Wij zijn beschikbaar om voor u als opdrachtgever de volledige hostess(es)/Host(s) services voor uw bedrijf/firma of organisatie te verzorgen.

 

Natuurlijk zijn onze Security Hostesses & Hosts ook beschikbaar voor al uw zakelijke evenementen. 


P.S.S. Objectbeveiliging


Heeft u een object, instelling of distributiecentra dat u graag beveiligd wil hebben en bent u van mening dat dit door middel van actieve manbewaking dient te gebeuren ?

 

Dan hebben wij de perfecte objectbeveiliger(s) voor u !

 

Onze beveiligingsbeambten doen wat er van ze verwacht wordt.

 

Zij lopen hun surveillance rondes, zowel binnen als buiten het object en voeren daarnaast nog alle voorkomende receptie taken uit.

 

Voorts waken zij scherp over uw object of bedrijfspand.

 

Onze objectbeveiligers zijn proactief, representatief en verstaan het vak.

 

Tevens is het mogelijk om ad hoc of voor een ziekte/verzuimperiode van uw eigen personeel een van onze objectbeveiligers tijdelijk in te zetten.

 

Voor een offerte op maat of een ad-hoc aanvraag, vragen wij u het contactformulier in te vullen.

 


V.I.P. Chauffeursdiensten


Onze V.I.P. Chauffeurs zijn ook gecertificeerd als persoonsbeveiliger, en daarnaast beschikken wij voor u als vrouwelijke v.i.p. ook over een gecertificeerde vrouwelijke persoonsbeveiliger & chauffeuse.

 

Onze Chauffeurs zijn uitermate representatief, communicatief vaardig en dienstbaar, daarnaast zijn zij ten alle tijden professioneel en op de achtergrond wakend over uw veiligheid, en zijn pas zichtbaar en duidelijk aanwezig als u daar om verzoekt of als de situatie daar om vraagt.

 

Verder begrijpen zij als geen ander dat het fenomeen "laat je rijden" voor u een rustmoment is of om te werken en even bij te komen van de hectiek van de dag. 

 

Voor een offerte op maat vragen wij u om contact met ons op te nemen.

 

Ook Ad Hoc aanvragen zijn in de Regio Zuid Holland mogelijk. 

 

 


Wij zijn voor onze afdeling Facility Services te bereiken op:

Telefoon: 06-30832047 & 06-48531008

E-mail:

facility-services@privebeveiliging.com