P.S.S. Facility ServicesSecurity Hostess/Host


 

Onze Security Hostess(es) & Host(s)  zijn een echte aanwinst voor uw firma of organisatie.

 

Voor een Object of Instelling:

 

Onze Security Hostess & Host zijn gastvrij en representatief en zullen uw klanten/cliënten en personeel elk moment van de dag of avond vriendelijk verwelkomen en te woord staan, ook kunnen zij uw bedrijfsgebonden telefoongesprekken aannemen en eventueel uw post verzorgen of andere balie werkzaamheden voor u verrichten.

 

Daarnaast kunnen zij aan het begin en einde van de dienst de beveiligingswerkzaamheden binnen uw organisatie voor hun rekening nemen.

 

Dat is voor onze Security Hostess/Host geen enkel probleem.

 

Zij zijn communicatief vaardig, representatief en hebben deze werkzaamheden al voor vele grote en veeleisende klanten vervuld, zoals grote advocaten kantoren en overheid en gemeentelijke instellingen.

 

Tevens zijn zij in het bezit van een EHBO/BHV certificaat en ervaring met verschillende brandmelding centrales en weten zij wat hen te doen staat in geval van calamiteiten, wel zo een veilig gevoel voor u als opdrachtgever !

 

Tevens is het mogelijk om ad hoc of voor een ziekte/verzuimperiode van uw eigen personeel een van onze Security Hostess/Host tijdelijk in te zetten.

 

Wij zijn beschikbaar om voor u als opdrachtgever de volledige hostess(es)/Host(s) services voor uw bedrijf/firma of organisatie te verzorgen.

 

Natuurlijk zijn onze Security Hostesses & Hosts ook beschikbaar voor al uw zakelijke evenementen. 


Objectbeveiliging


Heeft u een object, instelling of bedrijfspand dat u graag beveiligd wil hebben en bent u van mening dat dit door middel van actieve manbewaking dient te gebeuren ?

 

Dan hebben wij de perfecte objectbeveiliger(s) voor u !

 

Onze beveiligingsbeambte doen wat er van ze verwacht wordt.

 

Zij lopen hun surveillance rondes, zowel binnen als buiten het object en voeren daarnaast nog alle voorkomende receptie taken uit.

 

Voorts waken zij scherp over uw object of bedrijfspand.

 

Onze objectbeveiligers zijn proactief, representatief en verstaan het vak.

 

Tevens is het mogelijk om ad hoc of voor een ziekte/verzuimperiode van uw eigen personeel een van onze objectbeveiligers tijdelijk in te zetten.

 

Voor een offerte op maat of een ad-hoc aanvraag, vragen wij u het contactformulier in te vullen.

 


V.I.P. Chauffeursdiensten


Onze V.I.P. Chauffeurs zijn ook gecertificeerd als persoonsbeveiliger, en daarnaast beschikken wij voor u als vrouwelijke v.i.p. ook over een gecertificeerde vrouwelijke persoonsbeveiliger & chauffeuse.

 

Onze Chauffeurs zijn uitermate representatief, communicatief vaardig en dienstbaar, daarnaast zijn zij ten alle tijden professioneel en op de achtergrond wakend over uw veiligheid, en zijn pas zichtbaar en duidelijk aanwezig als u daar om verzoekt of als de situatie daar om vraagt.

 

Verder begrijpen zij als geen ander dat het fenomeen "laat je rijden" voor u een rustmoment is of om te werken en even bij te komen van de hectiek van de dag. 

 

Voor een offerte op maat vragen wij u om contact met ons op te nemen.

 

Ook Ad Hoc aanvragen zijn in de Regio Zuid Holland mogelijk. 

 

 


Wij zijn voor onze afdeling Facility Services te bereiken op:

Telefoon: 06-30832047 &

E-mail:

facility-services@privebeveiliging.com