Voorbeelden van onze dienstverleningEvenementen beveiliging in Lichtenvoorde.

 

Voor 1 van onze opdrachtgevers hebben wij een 3 Daags evenement gedraaid en dienst gedaan als mobiel surveillance beveiliger op de fiets (Biker dienst).

 

Dit was erg leuk om te doen en we hebben weer goed werk afgeleverd en de opdrachtgever was dik tevreden.

 

Aanvraag voor beschikbaarheid voor volgend jaar is al weer gedaan.

 

Natuurlijk zijn wij ook dan weer van harte bereid om deze dienstverlening te bieden. 


Detentie beveiliging in Zeeland.

 

Voor 1 van onze opdrachtgevers hebben wij een spoedopdracht vervuld op het gebied van detentie beveiliging waar extra beveiliging gewenst Ad-Hoc noodzakelijk was. 

 

Over de aard van de werkzaamheden en de exacte locatie kunnen en mogen wij geen uitspraken doen, maar onze opdrachtgever was over deze dienstverlening en service gerichte instelling ook weer uitermate tevreden en dat is wat telt !


Detentie toezichthouder/Gevangenis bewaarder P.P.C.

 

Voor onze opdrachtgever hebben wij de extra aanvraag mogen verzorgen voor een ervaren en gecertificeerde detentie toezichthouder/gevangenis bewaarder met (DTH)  in een psychiatrische gevangenis in Den Haag voor een aantal weken.

Dit is zowel ons personeelslid als de afdelingshoofden van de PPC zo goed bevallen dat zij hiervan een positief getuigschrift heeft mogen ontvangen.

 

Dit was wederom een geweldige dienstverlening om te doen, alsmede een enorm leerzame ervaring, en wij staan dan ook open voor nieuwe opdrachten in deze richting.

 

Mocht u op zoek zijn naar beveiligingsbeambte voor in de (geestelijke) zorg sector of voor in een P.I. dan verzoek wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

 

  


Landelijk verkeersregelaar.

 

Sinds kort kunnen wij u met trots mededelen dat wij ook over landelijke verkeersregelaar(s) voor de Regio Rotterdam beschikken.

 

Mocht u ad-hoc of voor een geplande opdracht landelijk verkeerregelaar(s) nodig hebben dan kunt u die bij ons inhuren.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om er een gecombineerde functie van te maken daar onze verkeersregelaars zowel  over het certificaat en pas voor verkeersregelaar beschikken alsmede beveiligingsbeambte zijn.

 

Dit spaart u personeelskosten uit.

 

ook hiervoor geldt Private Security Solutions @your Service !


Horeca beveiliging in Utrecht.

 

Voor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij al een aantal keer ingezet bij een groot evenementen gebouw te Utrecht in de functie van horeca & evenementen beveiliger.

 

Deze diensten komen vaak Ad-Hoc binnen en wij zijn van harte bereid om daar gehoor aan te geven indien de planning dit toe laat.

 

Ook hier is de desbetreffende opdrachtgever zeer tevreden over de dienstverlening met een smile, die op deze locatie gewenst is en als er een aanvraag binnen komt bij onze opdrachtgever worden wij daar voor ingezet.

 

Wij zijn van harte bereid om ook aan deze aanvragen te voldoen.


Security Hostess voor een groot advocaten kantoor in Rotterdam.

 

Voor 1 van onze opdrachtgevers verzorgen wij voor een aantal maanden elke avond de avonddiensten bij een groot advocaten kantoor in het centrum van Rotterdam. Tevens vervullen wij daar zowel de algemene receptie taken in de middag alsmede de brand en sluitronde aan het einde van de dienst.

 

Zo vervullen onze beambten een dubbele functie en dat u als opdrachtgever aanzienlijk in de personeelskosten.

 

 


Coördinator evenementen/horeca beveiliging.

 

Voor meerdere opdrachtgevers leveren wij ook coördinatoren voor de evenementen en horeca beveiliging.

 

Vaak beschikken andere beveiligingsbedrijven wel over personeel voor op de werkvloer maar geen personeel dat de leidinggevende functie(s) kan uitvoeren zoals zij dat graag zouden zien en willen. 

 

Dit is voor ons personeel geen probleem, en hiermee kunnen wij ook op dit vlak onze opdrachtgevers uitstekend van dienst zijn.

 

Dit komt omdat het grootste gedeelte van ons personeel beschikt over een natuurlijke leidersmentaliteit en over de juiste eigenschappen en training. 

Daarnaast beschikken zij zelf over jarenlange ervaring binnen de beveiligingsbranche.

 

Dit houdt in dat wij zowel uw personeel vriendelijk bejegenen alsmede zeer klantgericht werken naar uw bezoekers en opdrachtgevers toe en in staat zijn om beide keurig in balans te houden.

Daarnaast werken onze coördinatoren met een hoge mate van service en gastheer/gastvrouw-schap  en klantvriendelijkheid, alsmede zijn zij zeer goed in staat om te schakelen en probleemoplossend te werken.

 

kortom als u nog coördinerend personeel nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres !